08 January 2020

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | [01126267295] : Herbalife F1 Shake UPDATED

herbalife , herbalife malaysia , jual herbalife , herbalife klang , herbalife shah alam , herbalife setia alam , herbalife bukit tinggi, kurus herbalife , diet , herbalife shake , herbalife murah , herbalife original herbalife asli


HIDANGAN SEIMBANG YANG SIHAT, PADAT DENGAN PROTEIN, VITAMIN, DAN MINERAL PENTING BAGI MEMBANTU MENGENYANGKAN ANDA.

Hanya 90-250 kalori bagi setiap hidangan
Rendah kalori tinggi nutrisi
Mengadungi 55 nutrients dan 18 asid amino, fiber, protein.
Merupakan makanan selular untuk menggalakkan pertumbuhan sel baru.


F1 Shake merupakan pengganti makan pagi dan malam untuk yang nak turun berat. Nak turun berat bukan kena cut off makanan tapi pengambilan kalori kena kawal. Kenapa F1 Shake ? Sebab Shake ni rendah kalori (90kcal) tapi tinggi nutrisi. Senang cerita , satu piramid makanan tu ada dalam satu serving shake ni. Basically nak turun berat ke naik berat, nutrisi lengkap kena ada dalam badan, baru namanya diet seimbang. 



PENGALAMAN MAL

Mal consume as meal replacement untuk pagi dan malam (program turun berat) . Kalau dulu breakfast je mesti nak makan berat macam nasi lemak, nasi goreng etc sebab tu la naik berat. Haha. Nasi lemak sepinggan kalori je dah berapa kan ? Since consume shake, breakfast pagi dah tak payah fikir nak makan apa. Shake shake je setel my breakfast. 90kcal je pula tu, lunch boleh bantai nasi macam biasa lah. Sekarang ni memang tak boleh tinggal Shake. Sehari tak minum badan rasa lain, mula la lemau sebab makan entah apa apa. Jadi, sebelum makan apa-apa, ambil shake dulu. Biar benda baik masuk dulu pastu kita pun kenyang sikit and tak makan banyak dah la lepastu. Hanya TUKAR BREAKFAST & DINNER , Alhamdulillah Mal dah total lost lebih kurang 12KG sekarang. 

F1 shake sekarang ada 6 flavours nyummeh gila :-

herbalife , herbalife malaysia , jual herbalife , herbalife klang , herbalife shah alam , herbalife setia alam , herbalife bukit tinggi, kurus herbalife , diet , herbalife shake , herbalife murah , herbalife original herbalife asli
Add caption




HERBALIFE JENAMA #1 DI DUNIA 
SEBAGAI PENGGANTI MAKANAN DAN SUPPLEMENT PROTEIN




COACH HERBALIFE MALAYSIA

MENCARI COACH HERBALIFE UNTUK TURUN BERAT?

Dah cuba macam-macam cara nak turun berat tapi tak berhasil?Pernah dengar tentang Herbalife untuk kurus, tahu keberkesanannya dari pengalaman kawan-kawan atau ahli keluarga tapi tak tahu nak mula macam mana?


Saya Malina Azmi, (Coach Mal) bersedia untuk bantu anda!

Bermula 2015, Mal hanya ambil Herbalife untuk kurangkan berat badan yang masa tu dah cecah 60kg dengan berketinggian hanya 149cm. 

Untuk kisah penuh journey weight loss Mal boleh klik link sini → Malina Turun Berat 14KG



Sekarang Mal fokus untuk bantu orang yang sama macam Mal, mengamalkan Nutrisi Herbalife untuk turun berat dan kekal fit dan sihat. Mal coaching berdasarkan atas pengalaman sendiri, belajar melalui Coach-Coach Herbalife yang berpengalaman 5-10 tahun dan menghadiri training/seminar Herbalife. 

KELEBIHAN PROGRAM TURUN BERAT HERBALIFE BERSAMA COACH

 Dapat PRODUK HERBALIFE ASLI melalui Ahli Aktif Herbalife. 
 ILMU ASAS pemakanan & senaman yang boleh diamalkan secara berterusan
 TIPS turun berat dengan pantas dan kekalkan berat walaupun makan nasi.
 CARA PENGAMBILAN NUTRISI HERBALIFE yang betul.

REVOLUSI ONLINE COACHING 

Nak kurus tapi....

  • Tak ada masa nak jumpa Coach? 
  • Duduk jauh diluar Selangor/KL?
  • Jadual kerja yang tak tentu masa?
  • Tak sempat nak bersenam?
  • Tak ada masa nak masak menu sihat?
Solusi yang sesuai untuk cabaran diatas ialah dengan menyertai Program Herbalife Premium Coaching #TeamFitSuperstar .
100% ONLINE 
Program 2 minggu - 1 bulan yang sesuai mengikut bajet makan seharian anda.



4 pilihan Program boleh turun 5-10KG sebulan

NAK COACH BANTU?
MULAKAN PROGRAM SEKARANG

Malina Azmi - 011-26267295

Coach Herbalife Klang 
Coach Herbalife Setia Alam
Coach Herbalife Shah Alam