31 December 2018

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | [01126267295] : Herbalife F1 Shake UPDATED


Sedang mencari Produk Herbalife untuk :

✔️Turun Berat Badan dan Lemak

✔️Tenaga dan Stamina Sukan 

✔️Sarapan Sihat 

    hubungi Coach Mal : 011-26267295 
    atau Klik Sini untuk dapatkan maklumat produk Herbalife



    HERBALIFE-KLANG-HERBALIFE-SHAH ALAM-HERBALIFE SETIA ALAM
    HERBALIFE-KLANG-HERBALIFE KLANG-HERBALIFE-SHAH ALAM-HERBALIFE SHAH ALAM-HERBALIFE-SETIA ALAM-HERBALIFE SETIA ALAM-HERBALIFE


    HIDANGAN SEIMBANG YANG SIHAT, PADAT DENGAN PROTEIN, VITAMIN, DAN MINERAL PENTING BAGI MEMBANTU MENGENYANGKAN ANDA.

    HERBALIFE FORMULA 1 NUTRITIOUS MIXED SOY POWDER DRINK


    Penganti makanan yang membekalkan micro nutrient terpenting diperlukan dalam diet seharian. Terkandung sumber protein yang tinggi dan berkualiti dari susu dan soya.
    • Shake Formula 1 meliputi soy protein soya, serat dan nutrien perlu yang membantu menyokong metabolisme, pertumbuhan pembaikan selular, dan pengeluaran. Terdapat dalam 6 perisa lazat.

      Fakta 
      • 9 gram protein soya yang menyihatkan dalam setiap hidangan.
      • Mengandungi antioksidan vitamin C dan E.
      • 0 kolesterol; 0 trans lemak.
      • 89KCAL
        jumlah kalori yang sangat rendah untuk sarapan pagi dan malam, membantu dalam amalan "defisit kalori"
    BAGAIMANA HERBALIFE FORMULA 1 MEMBANTU ANDA ?

    Apabila cuba mengurangkan atau menguruskan berat badan anda, ia adalah penting untuk mengekalkan diet seimbang yang berkhasiat. makan yang sihat seperti Formula 1 membantu anda untuk mengawal pengambilan kalori anda di samping menyediakan vitamin dan mineral penting, dengan karbohidrat dan protein.

    PENGALAMAN MAL

    Mal consume as meal replacement untuk pagi dan malam (program turun berat) . Kalau dulu breakfast je mesti nak makan berat macam nasi lemak, nasi goreng etc sebab tu la naik berat. Haha. Nasi lemak sepinggan kalori je dah berapa kan ? Since consume shake, breakfast pagi dah tak payah fikir nak makan apa. Shake shake je setel my breakfast. 90kcal je pula tu, lunch boleh bantai nasi macam biasa lah. Sekarang ni memang tak boleh tinggal Shake. Sehari tak minum badan rasa lain, mula la lemau sebab makan entah apa apa. Jadi, sebelum makan apa-apa, ambil shake dulu. Biar benda baik masuk dulu pastu kita pun kenyang sikit and tak makan banyak dah la lepastu. Hanya TUKAR BREAKFAST & DINNER , Alhamdulillah Mal dah total lost lebih kurang 12KG sekarang. 

    Sekarang boleh beli Herbalife Shake yang ada 6 flavours ↴


      Khas untuk anda yang mencari Herbalife di Seluruh Malaysia pada 2018 & 2019 ;

      • pakej kurus dengan Herbalife 2019 di Malaysia
      • nak dapatkan Jurulatih Herbalife dalam membimbing pemakanan dalam Herbalife tanpa hidden charge. FREE coaching dan services
      • Cara mudah untuk pembelian Herbalife samada melalui online atau offline
      • Cara dapatkan Diskaun tertinggi dengan Herbalife untuk makan murah jangka masa panjang

      herbalife-pakej-healthy-breakfast-sarapan-sihat-sarapan sihat herbalife-herbalife klang-herbalife-klang-herbalife shah alam-herbalife shah alam-herbalife 2019
      Mulakan sarapan sihat untuk dapatkan berat ideal seterusnya kekalkan berat badan dengan sihat dan bertenaga.


      PROGRAM "TUKAR SAIZ BAJU" 👕

      KHAS UNTUK YANG NAK TURUN BERAT DENGAN HERBALIFE. PROGRAM TERMASUK PAKEJ KURUS HERBALIFE 2019 , COACHING DAN BIMBINGAN. 



      herbalife 2019



      KENAPA PERLU KURUS DENGAN HERBALIFE DAN PROGRAM TUKAR SAIZ BAJU ?


      ➤ bimbingan dari jurulatih-jurulatih Herbalife berpengalaman
      ➤ kurus tanpa tekanan
      ➤ hanya fokus 80% pemakanan & nutrisi
      ➤ 20% senaman yang tidak wajib hari-hari
      ➤ turun berat masih boleh enjoy normal meal
      ➤ pelan pemakanan Herbalife yang mudah diamalkan (mengikut kalori individu)
      ➤ group coaching online & support team
      ➤ Q&A secara personal/group
      ➤ progress tracking in group (water intake diary, breakfast, lunch meal, snacking dan dinner)
      ➤ hadiah dan penghargaan


      Perhatian :


      1. Pastikan anda belum pernah mengikuti mana-mana Program Turun Berat yang menggunakan produk Herbalife. Jika pernah, pastikan anda BUKAN AHLI AKTIF selama 2 tahun. 
      2. Jika masih merupakan pelanggan Herbalife / Ahli Aktif / Ahli tidak Aktif kurang 2 tahun, sebarang pertanyaan sila rujuk Coach anda. Saya tidak bertanggungjawab/berhak atas pelanggan/peserta/coachee dari Program Turun Berat dengan Herbalife yang lain. 
      3. Saya tidak menjual produk dan program kepada yang sudah memulakan program atau merupakan Ahli Aktif dibawah Coach lain.
      4. Diskaun Ahli tidak dibenarkan selagi anda tidak mendaftar sebagai Ahli yang sah.