08 January 2020

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | [01126267295] : Herbalife F1 Shake UPDATED



HIDANGAN SEIMBANG YANG SIHAT, PADAT DENGAN PROTEIN, VITAMIN, DAN MINERAL PENTING BAGI MEMBANTU MENGENYANGKAN ANDA.

Hanya 90-250 kalori bagi setiap hidangan
Rendah kalori tinggi nutrisi
Mengadungi 55 nutrients dan 18 asid amino, fiber, protein.
Merupakan makanan selular untuk menggalakkan pertumbuhan sel baru.


F1 Shake merupakan pengganti makan pagi dan malam untuk yang nak turun berat. Nak turun berat bukan kena cut off makanan tapi pengambilan kalori kena kawal. Kenapa F1 Shake ? Sebab Shake ni rendah kalori (90kcal) tapi tinggi nutrisi. Senang cerita , satu piramid makanan tu ada dalam satu serving shake ni. Basically nak turun berat ke naik berat, nutrisi lengkap kena ada dalam badan, baru namanya diet seimbang. 



PENGALAMAN MAL

Mal consume as meal replacement untuk pagi dan malam (program turun berat) . Kalau dulu breakfast je mesti nak makan berat macam nasi lemak, nasi goreng etc sebab tu la naik berat. Haha. Nasi lemak sepinggan kalori je dah berapa kan ? Since consume shake, breakfast pagi dah tak payah fikir nak makan apa. Shake shake je setel my breakfast. 90kcal je pula tu, lunch boleh bantai nasi macam biasa lah. Sekarang ni memang tak boleh tinggal Shake. Sehari tak minum badan rasa lain, mula la lemau sebab makan entah apa apa. Jadi, sebelum makan apa-apa, ambil shake dulu. Biar benda baik masuk dulu pastu kita pun kenyang sikit and tak makan banyak dah la lepastu. Hanya TUKAR BREAKFAST & DINNER , Alhamdulillah Mal dah total lost lebih kurang 12KG sekarang. 

F1 shake sekarang ada 6 flavours nyummeh gila :-



HERBALIFE JENAMA #1 DI DUNIA 
SEBAGAI PENGGANTI MAKANAN DAN SUPPLEMENT PROTEIN 


HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA


Herbalife Klang
Herbalife Setia Alam
Herbalife Shah Alam


JURULATIH PERIBADI
TURUN BERAT | NAIK BERAT | TENAGA & STAMINA SUKAN
NURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)
WHATSAPP / MESSAGE : 011-26267295