04 April 2017

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | Puncak Alam | Shah Alam [ 01126267295 ] - PRODUK HERBALIFE [04042017]


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Penganti makanan yang membekalkan micro nutrient terpenting diperlukan dalam diet seharian. Terkandung sumber protein yang tinggi dan berkualiti dari susu dan soya.  

➥ Pengganti makanan berbentuk "shake" no.1 di dunia. F1 telah membantu orang-orang di seluruh dunia mencapai matlamat berat badan mereka.
➥ Disokong oleh sains: Kajian klinikal menunjukkan bahawa penggunaan harian gantian hidangan shake sebagai sebahagian daripada diet terhad kalori terbukti berkesan untuk menguruskan berat badan, bersama-sama dengan senaman yang sederhana
 Mengawal kalori dalam diet seharian. Kira-kira 90-220 kcal setiap hidangan
➥ Kaya dengan protein dari susu dan soya (18g setiap hidangan), Formula 1 shake adalah pilihan terbaik jika anda sedang mencari untuk membina jisim otot tanpa lemak bersama-sama dengan senaman.
➥ Shake F1 adalah alternatif sihat yang mudah kepada yang berkalori tinggi sarapan, makan tengah hari atau makan malam dan ianya mudah disediakan.
➥ Mengandungi protein soya yang lengkap menyediakan semua asid amino penting untuk otot. 
➥ Membekalkan vitamins dan minerals penting
➥ Terdapat 6 perisa yang sedap - F1 bebas daripada laktosa, soya dan gluten dan sesuai untuk vegetarian.

BAGAIMANA HERBALIFE FORMULA 1 MEMBANTU ANDA ?
Apabila cuba mengurangkan atau menguruskan berat badan anda, ia adalah penting untuk mengekalkan diet seimbang yang berkhasiat. makan yang sihat seperti Formula 1 membantu anda untuk mengawal pengambilan kalori anda di samping menyediakan vitamin dan mineral penting, dengan karbohidrat dan protein.


=============================================================================

HERBALIFE FORMULA 3 - WHEY PROTEIN
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit


Herbalife Formula 3 Powder Protein adalah sumber yang kaya dengan soya dan whey protein, yang boleh membantu membina jisim badan tanpa lemak dan mengekalkan tulang yang sihat.

➥ Formula 3 adalah cara yang mudah untuk memperibadikan pengambilan protein anda untuk disesuaikan dengan pengurusan atau kesesuaian keperluan berat badan anda.
➥ Kaya dengan soya dan whey protein untuk membantu membina jisim otot tanpa lemak dan mengekalkan tulang yang sihat.
➥ Mengandungi 5g protein setiap hidangan.
 Whey protein yang mengandungi tinggi protein kurang kalori

BAGAIMANA HERBALIFE FORMULA 3 MEMBANTU ANDA ?
Protein daripada makanan seperti soya dan tenusu dipanggil protein 'lengkap' kerana ia mengandungi keseimbangan semua asid amino yang penting (atau blok bangunan) untuk pertumbuhan dan penyelenggaraan otot. Badan anda memerlukan 1g protein setiap 1kg berat badan.

=============================================================================

HERBALIFE TEAMIX - LEMON HIBISCUS/PEACH
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Gabungan herba terpilih menjadikan minuman rendah kalori yang menyegarkan mengandungi teh hijau dan hitam yang membantu dari segi anti oksida, bakar lemak, membersihkan,detox dan tenaga.

➥ Rendah kalori - lebih kurang 6 kcal setiap hidangan.
➥ Mengandungi 85mg kafein untuk membantu meningkatkan kecerdasan dan meningkatkan tumpuan.
➥ Teh hijau adalah air yang diekstrak untuk memberikan spektrum penuh sebatian yang terdapat dalam teh hijau.
➥ Boleh dinikmati panas atau sejuk yang sesuai dengan mood anda.
➥ Gabungan unik pekoe oren - teh hitam tradisional, dan teh hijau, dengan ekstrak bunga malva, bunga raya dan pilihan cardomom, direka untuk memulihkan dan menyegarkan.

BAGAIMANA HERBALIFE TEAMIX MEMBANTU ANDA ?
Apabila menjalani gaya hidup yang sibuk atau aktif, adakah anda sering berasa kurang peka dan sukar menumpukan perhatian? Dengan 6 kcal setiap hidangan, Teamix adalah minuman yang membantu anda menambahbaik tenaga, membantu detox selain mencapai pengambilan cecair yang diperlukan anda setiap hari.

=============================================================================

HERBALIFE ALOE CONCENTRATE
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Diperbuat daripada daun Aloe Vera yang mempunyai pelbagai manfaat, Herbal Aloe Concentrate ialah minuman yang menyegarkan yang mengandungi jus Aloe Vera dan tiada gula tambahan untuk memberi rasa yang menyegarkan.

➥ Mengandungi 40% jus Aloe Vera berasal dari daun Aloe Vera
➥ Mengandungi ekstrak Aloe Vera melalui daun Aloe Vera yang dipilih dengan teliti bagi memastikan kualiti yang terbaik.
➥ Gel Aloe diekstrak menggunakan pemprosesan sejuk yang merupakan cara terbaik untuk mencapai kualiti tertinggi gel.
➥ Tidak mengandungi gula tambahan dan rendah kalori
➥ Herbal Aloe Concentrate yang menyegarkan dan menenangkan, selain boleh merangsang anda untuk minum lebih banyak air sekali gus membantu anda untuk mencapai pengambilan cecair yang diperlukan 2-2,5 liter sehari

BAGAIMANA HERBALIFE ALOE CONCENTRATE MEMBANTU ANDA ?
Sama ada cuba untuk mengawal berat badan anda atau menjalani gaya hidup yang sibuk dan aktif, Ia kadang-kadang menjadi sukar untuk memastikan and mengambil air yang diperlukan badan dalam 2 - 2.5 liter setiap hari. Herbal Aloe Concentrate merupakan satu cara yang ideal untuk menikmati minuman rasa yang sihat, menyegarkan dan membantu meningkatkan pengambilan air anda. Satu alternatif yang lebih sihat untuk berkalori tinggi, minuman ringan bergula.



AHLI BEBAS HERBALIFE MALAYSIA
HERBALIFE MEMBER MALAYSIA
Klang / Setia Alam / Puncak Alam / Shah Alam

Herbalife Klang

Herbalife Bukit Raja
Herbalife Bukit Tinggi
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Glenmarie
Herbalife Shah Alam


JURULATIH HERBALIFE (COACH MAL)
WHATSAPP/ MESSAGE : 011-26267295

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | Puncak Alam | Shah Alam [01126267295] : Herbalife F1 Shake


Hanya 90-250 kalori bagi setiap hidangan
Rendah kalori tinggi nutrisi
Mengadungi 55 nutrients dan 18 asid amino, fiber, protein.
Merupakan makanan selular untuk menggalakkan pertumbuhan sel baru.


F1 Shake merupakan pengganti makan pagi dan malam untuk yang nak turun berat. Nak turun berat bukan kena cut off makanan tapi pengambilan kalori kena kawal. Kenapa F1 Shake ? Sebab Shake ni rendah kalori (90kcal) tapi tinggi nutrisi. Senang cerita , satu piramid makanan tu ada dalam satu serving shake ni. Basically nak turun berat ke naik berat, nutrisi lengkap kena ada dalam badan, baru namanya diet seimbang. 



PENGALAMAN MAL

Mal consume as meal replacement untuk pagi dan malam (program turun berat) . Kalau dulu breakfast je mesti nak makan berat macam nasi lemak, nasi goreng etc sebab tu la naik berat. Haha. Nasi lemak sepinggan kalori je dah berapa kan ? Since consume shake, breakfast pagi dah tak payah fikir nak makan apa. Shake shake je setel my breakfast. 90kcal je pula tu, lunch boleh bantai nasi macam biasa lah. Sekarang ni memang tak boleh tinggal Shake. Sehari tak minum badan rasa lain, mula la lemau sebab makan entah apa apa. Jadi, sebelum makan apa-apa, ambil shake dulu. Biar benda baik masuk dulu pastu kita pun kenyang sikit and tak makan banyak dah la lepastu. Hanya TUKAR BREAKFAST & DINNER , Alhamdulillah Mal dah total lost lebih kurang 12KG sekarang. 

F1 shake sekarang ada 6 flavours nyummeh gila :-






HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA
Klang / Setia Alam / Puncak Alam / Shah Alam

Herbalife Klang
Herbalife Bukit Raja
Herbalife Bukit Tinggi
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Shah Alam


JURULATIH PERIBADI
TURUN BERAT | NAIK BERAT | TENAGA & STAMINA SUKAN
NURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)
WHATSAPP / MESSAGE : 011-26267295