09 January 2020

Momento : LOST 14KG

Salam and Hi !

Saya Mal, dan ini kisah penurunan berat saya !


MULA MULA TAK GEMUK PUN


Zaman sekolah sampai masuk UiTM pada 2010, masa ni langsung tak pernah kisah pasal berat badan, rasa sangat sangat okay je. Berat masa ni dalam 46kg-47kg, saiz baju pun S-M je. 

KENAIKKAN BERAT




Kenaikkan berat semasa belajar di UiTM. Life as student pun tidur tak menentu, malam malam stay up nak study tapi mulut nak mengunyah. Bila stress belajar je cari makan, tapi tak stress pun kuat makan juga. Fast foods, cakes dan ice cream paling suka lah ! 

Selain gemuk, Mal pun ada masalah cepat letih, selalu mengantuk dalam lecture memang kaki kroohh kroohh dalam kelas so disebabkan tu minuman caffeine wajib ambil nak tahan mengantuk punya pasal, tapi yelaa kalau dah jenis kuat mengantuk tak jalan juga tahap dah immune dengan caffeine lah. Lama kelamaan minum coffee bukan sebab nak tenaga tapi dah addicted terutama minuman 3 in 1 which is salah satu punca kegemukkan. Tabiat ni sampai la ke alam pekerjaan. 


TAK FIT 
Tak pernah ada stamina untuk bersukan. Jogging 5 minit je dah pancit teruk tapi niat jogging sebab nak kurus. Naik broga totally pancit, muntah sepanjang hiking tu. Tapi gagahkan jua, masa tu barulah sedar diri ni langsung tak fit. Dah la gemuk tak fit pulak tu. Hahaha





*PEMBETULAN : NOVEMBER 2015
KEMUNCAK SERIUS TURUN BERAT
Satu hari, cari baju untuk attend satu meeting client. Punyalah kecewa sebab size L dan XL pun tak muat (sebab baju tu fit sikit). lepastu macam tersedar dulu Mal tak pernah sentuh size L dan ke atas. Dah masuk XXL ni, absolutely NOT ME ! Kedua, awal November masa nak cari baju untuk attend konvokesyen adik. Satu baju kurung pun tak muat even baju konvo sendiri bulan May pun tak muat, iols is sedih ! Buntu juga tak ada baju ni, lepastu saja cuba baju adik sebab adik memang berbadan besar. Memang NGAM NGAM je lah. Oh maynnnn, apeni apeniiii.. this is not me again ! Rasa rindu pada baju baju lama bersaiz S dan M, dah lama sangat tak pakai. Jeans kesayangan Mal pun dah tak muat langsung, kecewa tau.


JUMPA PENYELESAIAN TURUN BERAT DENGAN NUTRISI HERBALIFE
Dah lama tahu kewujudan HERBALIFE since dari sekolah tapi tak pernah terdetik langsung nak ambil sebab bukan keperluan pun dulu. Give up dengan beberapa products terutama fat burner, habis beratus tapi takde apa efek. Last solution is HERBALIFE walaupun masa tu macam sceptical sebab dah kecewa dengan produk lain. Mula rujuk kawan2, sedara yang pernah kurus dengan HERBALIFE then why not cuba kan ?


MULA PROGRAM TURUN BERAT BERSAMA NUTRISI HERBALIFE 





Bulan pertama dengan Herbalife. Gemuk lagiiii


HASIL DAN TESTIMONI HERBALIFE (TIDAK TIPIKAL DAN KEPUTUSAN MENGIKUT INDIVIDU)


BULAN KEDUA : LOST 7KG


BULAN KETIGA : LOST 9KG




TOTAL LOST 14KG !
hasil tidak tipikal dan keputusan mengikut individu

Selain penurunan berat banyak lagi improvement yang agak ketara terutama dari segi stamina dan tenaga. Kalau dulu nak jogging pun tak larat, sekarang Alhamdulillah gagah juga rupanya berlari, berjaya menamatkan larian 10KM kurang 2 jam, dan berjaya pergi hiking buat kali kedua di Bukit Wawasan tanpa muntah dan pancit ! Yeahh. Baju dari size XL sekarang dah boleh pakai balik XS, rasa nak nangis kegembiraan boleh muat baju baju lama. 

KEKALKAN BERAT BADAN
Sekarang ni makan je la apa-apa, berat maintain gitu. Sebab apa ? Sebab Mal dah tahu bajet bab bab kalori ni. Jadi, tak ada masalah nak makan makanan kegemaran sekalipun. Takkan nak diet seumur hidup kot ? hehehe. Mal pun tak fokus bab berat badan sangat, cuma fokus dalam menurunkan body fat dan naikkan otot je. 

BANTU LEBIH RAMAI ORANG DENGAN NUTRISI HERBALIFE
Selepas kejayaan diri dikecapi *ecehh* , teruja punya pasal Mal mula berkongsi apa yang Mal buat untuk turun berat dan sihat dengan keluarga dan kawan-kawan. Alhamdulillah, sebahagian kawan-kawan dan keluarga mula join program turun berat bersama Nutrisi Herbalife dan masing masing ada result yang sangat amazing ! Mungkin next entry Mal akan kongsi kisah mereka pulak. Misi Mal in long term nak bantu lebih ramai orang/komuniti luar sana memahami konsep cara makan yang betul dan lifestyle yang sihat. Barulah boleh ke arah gaya hidup sihat, ceria dan gembira gituuu ! 





Menjadi salah seorang panel dan berkongsi pengalaman turun berat dengan lebih 400 orang di event Herbalife. Perghhh ketaqq lutut sebenarnya, tapi pengalaman paling berharga Mal dapat bercakap atas stage dekat event macam tu. Kat mana lagi nak fefeeling glam ramai orang ambil gambar kita ? Haa dekat event camni jeee. Haha ! 




Nutrisi Herbalife boleh didapati dari coach coach yang berdaftar sebagai Distributor sahaja. Jika anda ingin dapatkan produk Nutrisi Herbalife beserta Coach untuk program turun berat, boleh juga dapatkan dari Mal. InsyaAllah Mal akan bantu sebaik mungkin macam mana Mal bantu diri sendiri. 



Disclaimer : These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.


HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA

Herbalife Klang
Herbalife Bukit Raja
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Puncak Alam
Herbalife Bukit Jelutong
Herbalife Glenmarie
Herbalife Kota Kemuning
Herbalife Shah Alam
Herbalife Subang Jaya
Herbalife Petaling Jaya

JURULATIH PERIBADI (OFFLINE & ONLINE COACHING)
TURUN BERAT | NAIK BERAT | TENAGA & STAMINA SUKAN
NURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)
WHATSAPP / MESSAGE : 011-26267295



08 January 2020

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | Puncak Alam | Shah Alam [01126267295] : Aloe Vera Concentrate



Ramai antara kita ni sebenarnya ada masalah dengan sistem penghadaman, sembelit, angin dalam badan. Tahu tak tu semua berpunca dari usus kita yang kotor ? Sebab apa kotor ? Sebab dari tabiat pemakanan kita juga lah, dah makan macam macam lepastu taknak cuci pulak. Ewww ! Haaa.. sudahlah usus kotor, nak turun berat badan pun susah kan kan kan ?


Basically fungsi utama Herbal Aloe Vera Concentrate ni adalah untuk MENCUCI USUS. Bayangkan macam setiap hari kita kena mandi, gosok gigi untuk kebersihan diri sama juga lah usus pun kena bersih. Ke korang ada yang tak suka mandi dan gosok gigi ? Jeng jeng jengg

Bila usus bersih dan sihat, segala nutrient dan khasiat baik mudah diserap ! bila khasiat baik diserap dengan elok, so nak turun berat ke nak naik berat ke nak maintain berat pun senang gitu. Selain tu antioksidan semulajadi dapat meningkatkan sistem imun. 

PENGALAMAN MAL

Awal program turun berat Mal tak ambil pun hanya ganti dengan air masak 500ml selepas bangun pagi. Ambil Aloe hanya di club masa tu, first time minum dalam hati dok kata "air apa ni, payau masam macam errr" nak kurus punya pasal redho je la minum. Rupanya rasa payau masam mula mula tu perkara biasa bagi yang first time minum. Yesss, dah lama-lama Mal tak rasa macam tu dah, lepas habis workout je cari Aloe sejuk sejuk sebab rasa fresh, sangat elok untuk mantain hydration selepas bersenam. Pembuangan pun Alhamdulillah lagi lancar dari sebelum ni. Haa selepas melantak makan macam macam pun Mal akan ambil Aloe untuk proses pembersihan usus baru rasa secure sikit. Hihi. 

So, yang nak turun berat dengan pantas tu elok la cuci usus dulu yeee ! :D


Disclaimer : These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.


MALAYSIA HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA
Klang / Setia Alam / Puncak Alam / Shah Alam

Herbalife Klang
Herbalife Bukit Raja
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Puncak Alam
Herbalife Bukit Jelutong
Herbalife Glenmarie
Herbalife Kota Kemuning
Herbalife Shah Alam
Herbalife Subang Jaya

Herbalife Petaling Jaya

NURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)
WHATSAPP/ MESSAGE : 011-26267295

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | Puncak Alam | Shah Alam [01126267295] : Mixed Fibre



Fungsi Herbalife Mixed Fibres with Inulin :

➤Mengandungi sumber serat yang baik iaitu serat larut dan serat tak larut.
➤Serat larut berfungsi dalam penurunan tahap kolesterol jahat, juga melambatkan pencernaan. Serat larut melambatkan pengosongan perut dan membuat anda merasa kenyang dan membantu proses menurunan berat badan. 
➤Serat tidak larut pula berfungsi membersihkan usus, dan dikaitkan dengan penuruanan risiko penyakit kardiovaskular
➤Setiap hidangan membekalkan 5g pengambilan harian 20-30g serat diet yang dicadangkan
Inulin (serat yang tidak dicerna) yang terdapat berfungsi sebagai prebiotik yang membantu pertumbuhan dari bakteri yang baik ini di dalam usus.

Basically Mixed Fibre ni sesuai sangat untuk orang yang ada masalah sembelit dan pembuangan air besar, plus membantu dalam proses nak turun berat badan selain membekalkan serat baik yang diperlukan badan. 


Cara makan ?

Boleh dicampur dengan shake, jus, atau air kosong. Macam Mal suka add on dengan Aloe dan Shake minum sejuk sejuk, lepastu confirm berdesuppp masuk toilet. Hahaha. Kbyee !




My fibre. Nyams !



Disclaimer : These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR - 
WHATSAPP / CALL : 011-26267295
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA -
WHATSAPP / CALL : 011-26267295

Herbalife Klang
Herbalife Bukit Raja
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Puncak Alam
Herbalife Bukit Jelutong
Herbalife Glenmarie
Herbalife Kota Kemuning
Herbalife Shah Alam
Herbalife Subang Jaya
Herbalife Petaling Jaya
Herbalife Sabah
Herbalife Sarawak

JURULATIH PERIBADI (OFFLINE & ONLINE COACHING)
TURUN BERAT | NAIK BERAT | TENAGA & STAMINA SUKAN
NURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)

WHATSAPP / CALL : 011-26267295
WHATSAPP / CALL : 011-26267295
WHATSAPP / CALL : 011-26267295
WHATSAPP / CALL : 011-26267295

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | Puncak Alam | Shah Alam [01126267295] : Herbalife F1 Shake


Hanya 90-250 kalori bagi setiap hidangan
Rendah kalori tinggi nutrisi
Mengadungi 55 nutrients dan 18 asid amino, fiber, protein.
Merupakan makanan selular untuk menggalakkan pertumbuhan sel baru.


F1 Shake merupakan pengganti makan pagi dan malam untuk yang nak turun berat. Nak turun berat bukan kena cut off makanan tapi pengambilan kalori kena kawal. Kenapa F1 Shake ? Sebab Shake ni rendah kalori (90kcal) tapi tinggi nutrisi. Senang cerita , satu piramid makanan tu ada dalam satu serving shake ni. Basically nak turun berat ke naik berat, nutrisi lengkap kena ada dalam badan, baru namanya diet seimbang. 



PENGALAMAN MAL

Mal consume as meal replacement untuk pagi dan malam (program turun berat) . Kalau dulu breakfast je mesti nak makan berat macam nasi lemak, nasi goreng etc sebab tu la naik berat. Haha. Nasi lemak sepinggan kalori je dah berapa kan ? Since consume shake, breakfast pagi dah tak payah fikir nak makan apa. Shake shake je setel my breakfast. 90kcal je pula tu, lunch boleh bantai nasi macam biasa lah. Sekarang ni memang tak boleh tinggal Shake. Sehari tak minum badan rasa lain, mula la lemau sebab makan entah apa apa. Jadi, sebelum makan apa-apa, ambil shake dulu. Biar benda baik masuk dulu pastu kita pun kenyang sikit and tak makan banyak dah la lepastu. Hanya TUKAR BREAKFAST & DINNER , Alhamdulillah Mal dah total lost lebih kurang 12KG sekarang. 

F1 shake sekarang ada 6 flavours nyummeh gila :-






HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA
Klang / Setia Alam / Puncak Alam / Shah Alam

Herbalife Klang
Herbalife Bukit Raja
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Puncak Alam
Herbalife Bukit Jelutong
Herbalife Glenmarie
Herbalife Kota Kemuning
Herbalife Shah Alam
Herbalife Subang Jaya

Herbalife Petaling Jaya

JURULATIH PERIBADI
TURUN BERAT | NAIK BERAT | TENAGA & STAMINA SUKAN
NURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)
WHATSAPP / MESSAGE : 011-26267295






Coach Herbalife Klang | Setia Alam | Puncak Alam | Shah Alam [01126267295] : Herbalife Teamix

herbalife teamix
fungsi herbalife teamix
Paling senang nak ingat sebab ABCDE je. Basically ini fungsi Teamix ni.

A - Antioxidant


Bila dengar antioksidan ni mestilah anti tua, siapa nak awet muda angkat tangannn ? Haaa, Mal pun nak. Haha ! Bila adanya fungsi ni ianya akan melambatkan proses penuaan. Bukan minum harini esok terus nampak muda ya, kesannya mestinya in long term dah nama pun 'proses'. Jadi, nak kekal nampak awet muda amalkan Teamix selalu okk. Hihi


B - Burn Fat


Pembakar lemak terbaik ! Membantu bakar kalori dan lelemak degil uolls , tu lemak bawah kulit tuuu. Paling best minum sebelum kardio, confirm masa bersenam luarbiasa lencun baju uolls siap hari bulan boleh perah sebaldi. Boleh minum sejuk atau panas. Bezanya kalau sejuk insyaAllah akan meningkatkan metabolisme uolls, kalau minum panas pulak of course akan berpeluh peluh, badan akan sedikit panas (pembakaran lemak) sekaligus meningkatkan pengambilan air masak lebih banyak sebab mesti uols rasa haus punya. :D


C - Cleansing 

Setelah sekian lama lemak minyak dan apatah lagi anasir anasir dari pemakanan yang tidak sihat tu dalam badan, dengan adanya Teamix dapat membantu pembersihan dalaman. 

D - Detox

Salah satu cara NYAHTOKSIN dari dalam badan. Biasanya badan kita hari hari akan keluarkan toksin melalui peluh, najis, air kencing dan ada juga keluar jerawat semasa proses detox ni. So, sangatlah penting untuk detox untuk pastikan badan kita berfunsgi dengan baik.

E - Energy

Dalam banyak banyak fungsi, tenaga ni paling best lah. Selain membantu turun berat, Teamix pun membekalkan tenaga, rasa fresh je. Tapi kepada stok stok lemau sepanjang hari tu dan yang memang nak fokus untuk tenaga sepenuhnya boleh juga tambah NRG (Guarana Powder Plus) khas untuk tenaga seharian. 


PENGALAMAN MAL

Semasa fokus turun berat memang Teamix ni dah macam best friend selain air masak. Sehari Mal akan pastikan ambil 2L teamix dan 3L air masak. Lagi best ambil sebelum workout sebab masa workout tu sangat best rasa lencun berpeluh. Best juga kalau letak lemon dan mint, fresh je rasa !





Disclaimer : These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.


011-26267295 HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
011-26267295 PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA

Herbalife Klang
Herbalife Bukit Raja
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Puncak Alam
Herbalife Bukit Jelutong
Herbalife Glenmarie
Herbalife Kota Kemuning
Herbalife Shah Alam
Herbalife Subang Jaya
Herbalife Petaling Jaya

JURULATIH PERIBADI (OFFLINE & ONLINE COACHING)
TURUN BERAT | NAIK BERAT | TENAGA & STAMINA SUKAN
NURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)

WHATSAPP / MESSAGE : 011-26267295



Coach Herbalife Klang | Setia Alam | Puncak Alam | Shah Alam [01126267295] - PRODUK HERBALIFE

HERBALIFE FORMULA 1

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Penganti makanan yang membekalkan micro nutrient terpenting diperlukan dalam diet seharian. Terkandung sumber protein yang tinggi dan berkualiti dari susu dan soya.  

Pengganti makanan berbentuk "shake" no.1 di dunia. F1 telah membantu orang-orang di seluruh dunia mencapai matlamat berat badan mereka.
➥ Disokong oleh sains: Kajian klinikal menunjukkan bahawa penggunaan harian gantian hidangan shake sebagai sebahagian daripada diet terhad kalori terbukti berkesan untuk menguruskan berat badan, bersama-sama dengan senaman yang sederhana
Mengawal kalori dalam diet seharian. Kira-kira 90-220 kcal setiap hidangan
➥ Kaya dengan protein dari susu dan soya (18g setiap hidangan), Formula 1 shake adalah pilihan terbaik jika anda sedang mencari untuk membina jisim otot tanpa lemak bersama-sama dengan senaman.
Shake F1 adalah alternatif sihat yang mudah kepada yang berkalori tinggi sarapan, makan tengah hari atau makan malam dan ianya mudah disediakan.
Mengandungi protein soya yang lengkap menyediakan semua asid amino penting untuk otot. 
Membekalkan vitamins dan minerals penting
Terdapat 6 perisa yang sedap - F1 bebas daripada laktosa, soya dan gluten dan sesuai untuk vegetarian.

BAGAIMANA HERBALIFE FORMULA 1 MEMBANTU ANDA ?
Apabila cuba mengurangkan atau menguruskan berat badan anda, ia adalah penting untuk mengekalkan diet seimbang yang berkhasiat. makan yang sihat seperti Formula 1 membantu anda untuk mengawal pengambilan kalori anda di samping menyediakan vitamin dan mineral penting, dengan karbohidrat dan protein.

=============================================================================

HERBALIFE FORMULA 3 - WHEY PROTEIN
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit


Herbalife Formula 3 Powder Protein adalah sumber yang kaya dengan soya dan whey protein, yang boleh membantu membina jisim badan tanpa lemak dan mengekalkan tulang yang sihat.

➥ Formula 3 adalah cara yang mudah untuk memperibadikan pengambilan protein anda untuk disesuaikan dengan pengurusan atau kesesuaian keperluan berat badan anda.
Kaya dengan soya dan whey protein untuk membantu membina jisim otot tanpa lemak dan mengekalkan tulang yang sihat.
Mengandungi 5g protein setiap hidangan.
Whey protein yang mengandungi tinggi protein kurang kalori

BAGAIMANA HERBALIFE FORMULA 3 MEMBANTU ANDA ?
Protein daripada makanan seperti soya dan tenusu dipanggil protein 'lengkap' kerana ia mengandungi keseimbangan semua asid amino yang penting (atau blok bangunan) untuk pertumbuhan dan penyelenggaraan otot. Badan anda memerlukan 1g protein setiap 1kg berat badan.

=============================================================================

HERBALIFE TEAMIX - LEMON HIBISCUS/PEACH
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Gabungan herba terpilih menjadikan minuman rendah kalori yang menyegarkan mengandungi teh hijau dan hitam yang membantu dari segi anti oksida, bakar lemak, membersihkan,detox dan tenaga.

➥ Rendah kalori - lebih kurang 6 kcal setiap hidangan.
➥ Mengandungi 85mg kafein untuk membantu meningkatkan kecerdasan dan meningkatkan tumpuan.
➥ Teh hijau adalah air yang diekstrak untuk memberikan spektrum penuh sebatian yang terdapat dalam teh hijau.
➥ Boleh dinikmati panas atau sejuk yang sesuai dengan mood anda.
➥ Gabungan unik pekoe oren - teh hitam tradisional, dan teh hijau, dengan ekstrak bunga malva, bunga raya dan pilihan cardomom, direka untuk memulihkan dan menyegarkan.

BAGAIMANA HERBALIFE TEAMIX MEMBANTU ANDA ?
Apabila menjalani gaya hidup yang sibuk atau aktif, adakah anda sering berasa kurang peka dan sukar menumpukan perhatian? Dengan 6 kcal setiap hidangan, Teamix adalah minuman yang membantu anda menambahbaik tenaga, membantu detox selain mencapai pengambilan cecair yang diperlukan anda setiap hari.

=============================================================================

HERBALIFE ALOE CONCENTRATE
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Diperbuat daripada daun Aloe Vera yang mempunyai pelbagai manfaat, Herbal Aloe Concentrate ialah minuman yang menyegarkan yang mengandungi jus Aloe Vera dan tiada gula tambahan untuk memberi rasa yang menyegarkan.

➥ Mengandungi 40% jus Aloe Vera berasal dari daun Aloe Vera
➥ Mengandungi ekstrak Aloe Vera melalui daun Aloe Vera yang dipilih dengan teliti bagi memastikan kualiti yang terbaik.
➥ Gel Aloe diekstrak menggunakan pemprosesan sejuk yang merupakan cara terbaik untuk mencapai kualiti tertinggi gel.
➥ Tidak mengandungi gula tambahan dan rendah kalori
➥ Herbal Aloe Concentrate yang menyegarkan dan menenangkan, selain boleh merangsang anda untuk minum lebih banyak air sekali gus membantu anda untuk mencapai pengambilan cecair yang diperlukan 2-2,5 liter sehari

BAGAIMANA HERBALIFE ALOE CONCENTRATE MEMBANTU ANDA ?
Sama ada cuba untuk mengawal berat badan anda atau menjalani gaya hidup yang sibuk dan aktif, Ia kadang-kadang menjadi sukar untuk memastikan and mengambil air yang diperlukan badan dalam 2 - 2.5 liter setiap hari. Herbal Aloe Concentrate merupakan satu cara yang ideal untuk menikmati minuman rasa yang sihat, menyegarkan dan membantu meningkatkan pengambilan air anda. Satu alternatif yang lebih sihat untuk berkalori tinggi, minuman ringan bergula.



AHLI BEBAS HERBALIFE MALAYSIA
HERBALIFE MEMBER MALAYSIA
Klang / Setia Alam / Puncak Alam / Shah Alam

Herbalife Klang

Herbalife Bukit Raja
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Puncak Alam
Herbalife Bukit Jelutong
Herbalife Glenmarie
Herbalife Kota Kemuning
Herbalife Shah Alam
Herbalife Subang Jaya
Herbalife Petaling Jaya

JURULATIH HERBALIFENURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)
WHATSAPP/ MESSAGE : 011-26267295