08 January 2020

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | Puncak Alam | Shah Alam [01126267295] : Herbalife Teamix

herbalife teamix
fungsi herbalife teamix
Paling senang nak ingat sebab ABCDE je. Basically ini fungsi Teamix ni.

A - Antioxidant


Bila dengar antioksidan ni mestilah anti tua, siapa nak awet muda angkat tangannn ? Haaa, Mal pun nak. Haha ! Bila adanya fungsi ni ianya akan melambatkan proses penuaan. Bukan minum harini esok terus nampak muda ya, kesannya mestinya in long term dah nama pun 'proses'. Jadi, nak kekal nampak awet muda amalkan Teamix selalu okk. Hihi


B - Burn Fat


Pembakar lemak terbaik ! Membantu bakar kalori dan lelemak degil uolls , tu lemak bawah kulit tuuu. Paling best minum sebelum kardio, confirm masa bersenam luarbiasa lencun baju uolls siap hari bulan boleh perah sebaldi. Boleh minum sejuk atau panas. Bezanya kalau sejuk insyaAllah akan meningkatkan metabolisme uolls, kalau minum panas pulak of course akan berpeluh peluh, badan akan sedikit panas (pembakaran lemak) sekaligus meningkatkan pengambilan air masak lebih banyak sebab mesti uols rasa haus punya. :D


C - Cleansing 

Setelah sekian lama lemak minyak dan apatah lagi anasir anasir dari pemakanan yang tidak sihat tu dalam badan, dengan adanya Teamix dapat membantu pembersihan dalaman. 

D - Detox

Salah satu cara NYAHTOKSIN dari dalam badan. Biasanya badan kita hari hari akan keluarkan toksin melalui peluh, najis, air kencing dan ada juga keluar jerawat semasa proses detox ni. So, sangatlah penting untuk detox untuk pastikan badan kita berfunsgi dengan baik.

E - Energy

Dalam banyak banyak fungsi, tenaga ni paling best lah. Selain membantu turun berat, Teamix pun membekalkan tenaga, rasa fresh je. Tapi kepada stok stok lemau sepanjang hari tu dan yang memang nak fokus untuk tenaga sepenuhnya boleh juga tambah NRG (Guarana Powder Plus) khas untuk tenaga seharian. 


PENGALAMAN MAL

Semasa fokus turun berat memang Teamix ni dah macam best friend selain air masak. Sehari Mal akan pastikan ambil 2L teamix dan 3L air masak. Lagi best ambil sebelum workout sebab masa workout tu sangat best rasa lencun berpeluh. Best juga kalau letak lemon dan mint, fresh je rasa !





Disclaimer : These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.


011-26267295 HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
011-26267295 PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA

Herbalife Klang
Herbalife Bukit Raja
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Puncak Alam
Herbalife Bukit Jelutong
Herbalife Glenmarie
Herbalife Kota Kemuning
Herbalife Shah Alam
Herbalife Subang Jaya
Herbalife Petaling Jaya

JURULATIH PERIBADI (OFFLINE & ONLINE COACHING)
TURUN BERAT | NAIK BERAT | TENAGA & STAMINA SUKAN
NURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)

WHATSAPP / MESSAGE : 011-26267295