08 January 2020

Coach Herbalife Klang | Setia Alam | Puncak Alam | Shah Alam [01126267295] : Aloe Vera Concentrate



Ramai antara kita ni sebenarnya ada masalah dengan sistem penghadaman, sembelit, angin dalam badan. Tahu tak tu semua berpunca dari usus kita yang kotor ? Sebab apa kotor ? Sebab dari tabiat pemakanan kita juga lah, dah makan macam macam lepastu taknak cuci pulak. Ewww ! Haaa.. sudahlah usus kotor, nak turun berat badan pun susah kan kan kan ?


Basically fungsi utama Herbal Aloe Vera Concentrate ni adalah untuk MENCUCI USUS. Bayangkan macam setiap hari kita kena mandi, gosok gigi untuk kebersihan diri sama juga lah usus pun kena bersih. Ke korang ada yang tak suka mandi dan gosok gigi ? Jeng jeng jengg

Bila usus bersih dan sihat, segala nutrient dan khasiat baik mudah diserap ! bila khasiat baik diserap dengan elok, so nak turun berat ke nak naik berat ke nak maintain berat pun senang gitu. Selain tu antioksidan semulajadi dapat meningkatkan sistem imun. 

PENGALAMAN MAL

Awal program turun berat Mal tak ambil pun hanya ganti dengan air masak 500ml selepas bangun pagi. Ambil Aloe hanya di club masa tu, first time minum dalam hati dok kata "air apa ni, payau masam macam errr" nak kurus punya pasal redho je la minum. Rupanya rasa payau masam mula mula tu perkara biasa bagi yang first time minum. Yesss, dah lama-lama Mal tak rasa macam tu dah, lepas habis workout je cari Aloe sejuk sejuk sebab rasa fresh, sangat elok untuk mantain hydration selepas bersenam. Pembuangan pun Alhamdulillah lagi lancar dari sebelum ni. Haa selepas melantak makan macam macam pun Mal akan ambil Aloe untuk proses pembersihan usus baru rasa secure sikit. Hihi. 

So, yang nak turun berat dengan pantas tu elok la cuci usus dulu yeee ! :D


Disclaimer : These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.


MALAYSIA HERBALIFE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
PENGEDAR BEBAS HERBALIFE MALAYSIA
Klang / Setia Alam / Puncak Alam / Shah Alam

Herbalife Klang
Herbalife Bukit Raja
Herbalife Meru
Herbalife Kapar
Herbalife Setia Alam
Herbalife Puncak Alam
Herbalife Bukit Jelutong
Herbalife Glenmarie
Herbalife Kota Kemuning
Herbalife Shah Alam
Herbalife Subang Jaya

Herbalife Petaling Jaya

NURMALINA BADRUL AZMI (COACH MAL)
WHATSAPP/ MESSAGE : 011-26267295